هنرنگار

کارگاه نویسندگی و کارگردانی

هنرنگار

کارگاه نویسندگی و کارگردانی

اگر جوانان معتقد ما، با ذخیره ارزشمند استعداد که در آنان هست، و با زمینهء مساعدی که انقلاب برای آنان فراهم آورده و با بهره گیری از سوژه های بدیع و بی نظیری که صحنه های انقلاب و جنگ تحمیلی در اختیار آنان نهاده، و نیاز مبرمی که امروز به هنر نمایشی برای رسوخ و گسترش مفاهیم انقلابی احساس می شود، همت خود را صرف تئآتر و سینما کنند و تکنیک و محتوی را پیش ببرند؛ پس از چندی، انقلاب اسلامی خواهد توانست برجسته ترین آثار هنری در این رشته را به دنیا عرضه کند و بشریت به یکی از ارزشمندترین هدایای اندیشه الهی و اسلامی دست خواهد یافت.
( مقام معظم رهبری دامةبرکاته)
نویسندگان
۱۳ شهریور ۹۲ ، ۲۳:۰۱

قصهء غصه

هوالعلیم

 ظهر پنج شنبه گذشته، خانمی از یکی از مؤسسات نشر فرهنگ اسلامی با من تماس گرفت که می خواهند درباره حجاب و ترویج آن در بین نوجوانان چیزی بسازند و ... و در آخر هم فرمودند:« کارمان عجله ای است و برای دوروز دیگر، یعنی شنبه می خواهیم!!!».

 

حالا بشنوید قصه یکی از سازه های ترویج فرهنگ در آمریکا:


کمپانی «متل»:
آقا و خانم الیود و روت هندلر در سال 1945 م. کمپانی «متل» را در «ایالت کالیفرنیای جنوبی» آمریکا تأسیس کردند. این شرکت، ابتدا قاب عکس تولید می کرد و سپس به ساخت مبلمان خانه، و در نهایت به تولید اسباب بازی روی آورد.

متل و «میکی ماوس»:
کمپانی متل در 1955، برای تبلیغ اسباب بازی ها در نمایش های تلویزیونی با کلوپ میکی ماوس به همکاری پرداخت که موجب دگرگونی ساختاری در تجارت اسباب بازی شد.

جهت گیری در عروسک سازی:
در سال 1959، به دلیل علاقه دختر «هندلر» به عروسک های کاغذی، این شرکت طرح ساخت عروسک را دنبال کرد که منجر به عقد قرارداد برای دریافت امتیاز عروسک آلمانی «لی لی» شد.

عروسک «لی لی»:
عروسک «لی لی»، در واقع بر گرفته از شخصیت و اندام و چهره یک زن خیابان گرد آلمانی به همین نام بود. عروسک آلمانی «لی لی» به عنوان یک قطعه کلکسیونی فقط به بزرگسالان به ویژه به کلکسیونرهای اسباب بازی فروخته می شد.

تغییر نژاد:
کمپانی «متل»، امتیاز عروسک «لی لی» را از آلمان خرید، و پس از تغییراتی، صورت بندی نژادی آن را به نژاد «آنگلوساکسون» همانند کرد و به تولید انبوه آن در آمریکا اقدام نمود.

تولد باربی:
این عروسک تغییر نژاد یافته ( به نژاد آمریکایی ـ انگلیسی آنگوساکسون) باربی لقب گرفت. باربی، اسم خلاصه شده باربارا، دختر کوچک رئیس کمپانی متل یعنی آقای هندلر بود. باربی به زودی در صف اول اسباب بازی دختران در غرب قرار گرفت. در سال 1959 م. هر عروسک باربی به قیمت سه دلار فروخته می‌شد، امّا بعدها باربی‌های ساخت کمپانی متل به قیمت 4500 دلار به فروش رفت. تولید و عرضة انبوه باربی، کمپانی متل را به یکی از ثروتمندترین شرکت‌های جهان تبدیل کرد؛ به گونه‌ای که در هر دو ثانیه به طور متوسط تعداد پنج باربی در جهان به فروش می‌رسید تاکنون بیش از یک میلیارد عروسک باربی در حدود 140 کشور جهان به فروش رفته و در اروپا و آمریکا بیش از 90 درصد دختران بین سنین سه تا ده سال صاحب حدّاقل یک عروسک باربی‌اند و اگر کلّ باربی‌هایی را که تا به حال در جهان تولید شده است، به گونه‌ای در کنار هم قرار دهیم که سر یکی درکنار پای دیگری قرار گیرد، رشته‌ای از عروسک باربی خواهیم داشت که هفت بار دور کرة زمین دور خواهد زد. فقط در «ایتالیا» تعداد عروسک‌های باربی از تعداد جمعیّت این کشور بیشتر است.

 


 از طراحی موشک ضد هوایی تا طراحی عروسک باربی:
طراح تغییرات «باربی» در آمریکا در کمپانی «متل»، «جک رایان» است. وی قبل از آن در پنتاگون (وزارت جنگ آمریکا) طراح موشک های اسپارو و هاوک بود. شرکت متل او را بخاطر تخصص و استعدادش در شناخت فرم هیکل زنان استخدام کرد.

شرکت سهامی عام متل:
در سال 1960، شرکت «متل»، سهام خود را به فروش رساند و به سهامی عام تبدیل شد. از 1963 تا سال 1965، ثروت کمپانی «متل» از 100 میلیون دلار به 500 میلیون دلار افزایش یافت.

تولد کن ( دوست پسر باربی):
در سال 1961، کمپانی« متل» عروسک «کن» را تولید کرد. این عروسک پسری بود با لباس های شیک و موهای قهوه ای با نامی بر گرفته از نام پسر آقای هندلر(رئیس کمپانی متل). به این ترتیب عروسک باربی صاحب یک دوست پسر شد.
بعدها در سال 1963، عروسک «میچ» و در سال 1965، عروسک اسکیپر به جمع «کن» و« باربی» پیوستند.

دوستان زرد و سیاه باربی:
در سال 1968، کمپانی «متل» برای اینکه به باربی یک شخصیت تربیتی جهانی ببخشد، اقدام به ساخت و فروش عروسک های سیاه و زردی نمود که هیکل و اندام آنها کاملا همانند اندام باربی، ولی رنگ پوست و چهره آنها متفاوت است. عروسک دو رگه آفریقایی ـ آمریکایی برای کودکان سیاه پوست در آمریکا و آفریقا که به باربی سیاهان معروف شد، با نام «کریستین» توسط کمپانی «متل» به بازار آمد. این همه مسئله نبود؛ بازار بیش از یک میلیاردی زرد پوستان در آسیا و همچنین تربیت غربی دختران آنان، ضرورت نگاه فرهنگ غربی به آن عرصه را جدی ساخت. در سال 1990، «کی یرا» باربی ژاپنی ها و چینی ها را ساخته و روانه بازار کرد. در کنار این دوست زرد پوست باربی، دو سال قبل از آن (1988) ترزای آمریکای لاتین به جمع دوستان باربی پیوسته بود.

گسترش فعالیت های کمپانی متل:
از 1965، سال کمپانی متل در راستای تبلیغ و ترویج باربی به ساخت و فروش اسباب بازی های جنبی و تکمیلی آن پرداخت: اسباب بازی «ببین و بگو» در مهد کودک ها، خودروهای مسابقه ای احتراقی، اسباب بازی های الکترونیکی، سرگرمی های ویدئوی خانگی، پازل ها و......

اساسنامه کودکان:
در سال 1978، متاثر از شعار حقوق بشر رئیس جمهور وقت آمریکا، جیمی کارتر مبنی بر بسط حقوق بشر در جهان، کمپانی متل با دید بشر دوستانه!!؟ اساسنامه جهانی کودکان را تنظیم نمود که به شکل قابل توجهی شرکایی را به صورت غیر انتفاعی در اتحادیه ای پیرامون اساسنامه مزبور ( از سراسر جهان) گرد آورد.

متل کمپانی چند ملیتی:
کمپانی آمریکایی متل، برای ترویج باربی در سال 1986، شرکت «هنگ کنگی اراکو» را تاسیس کرد. در سال 1988 با کمپانی «والت دیسنی» در جهت تولید و بازاریابی اسباب بازی ها و فیلم های شخصیت های عروسکی و کارتونی معروف والت دیسنی در سراسر جهان، قرارداد همکاری منعقد نمود. همچنین در سال 1988، کمپانی «متل» کل سهام شرکت اسباب بازی سازی فرانسوی اس. ای را خرید و در سال 19898شرکت «کورجی تویز» انگلیسی را تاسیس کرد. با توجه به گسترش نفوذ باربی، کمپانی متل در 1991 شرکت «آویوا»، تولید کننده اسباب بازی های ورزشی را تاسیس کرد.
از این پس به ترتیب:
- در 1992 تاسیس شرکت های بین المللی از سوی متل.
ـ در سال 1993 جذب مجموعه محصولات «فیشر پرایز» (تولید کننده اسباب بازی پیش دبستانی) به مجموعه متل.
ـ در سال 1994، تاسیس شرکت کرانسنکو برای تولید اسباب بازی های معروف باربی در انگلیس، توسط متل.
ـ در سال 1995، تدوین مقررات حقوقی تولید و توزیع عروسک های بزرگ کاپچ کیدز توسط متل.
ـ در سال 1997، ادغام کمپانی اسباب بازی نایکو در متل.
ـ در سال 1997 خط تولید باربی دست به ساخت و عرضه یک عروسک معلول سوار بر ویلچر به نام «اسمایل» ( اسماعیل) کرد.
ـ در سال 1998 خریداری کمپانی اسباب بازی سازی پرنده آبی از انگلیس.
ـ در سال 1998 تولید دختر مطلوب آمریکایی در دو مجموعه اول( مجموعه اول دختران7-3 ساله و مجموعه دوم دختران 12-7 ساله) شامل سلیقه هاـ علایق ـ الزامات و....

کمپانی متل و هری پاتر:
در سال 2000، کمپانی «متل» امتیاز مجموعه بازی ها و فعالیت های سرگرم کننده پیرامون داستانهای «هری پاتر» شامل: عروسک هاـ پازل هاـ خودروهاـ بازی های کامپیوتری ـ و فیلم های مربوط را ( با همکاری کمپانی سینمایی وارنر) خریداری نمود.

معاهده جهانی تی. اچ. کیو:
در سال 2001، کمپانی متل به معاهده جهانی چاپ و انتشارات تی اچ کیو برای گسترش و نشر بازی های آموزشی و نرم افزارهای تولیدی خود با توجه به ذخایر کمپانی متل شامل باربیـ هاتوی ـ دختر آمریکایی ـ مچ باکس و فشیر پرایز، به معاهده جهانی چاپ و انتشارات تی. اچ. کیو وارد شد.

فیلم های باربی:
در سال 2001 عروسک «باربی» در اولین فیلم کامپیوتری خود به نام باربی در فندق شکن ظاهر شد. این فیلم به طور ماهرانه‌ای در صدد تحریک انگیزة کودکان برای یادگیری رقص غربی باله بود. خلاصة این کارتون یک ساعته به شرح زیر است:


باربی و دختر کوچکی به نام کِلی ـ که باربی را به عنوان یک الگو پذیرفته است ـ در حال تمرین رقص باله هستند که به واسطة ناامیدی کِلی از یادگیری رقص، ناچار به توقّف تمرین خود می‌شوند. در این هنگام باربی به کِلی می‌گوید: اگر به طور مستمر تمرین کنی یاد می‌گیری، فقط باید شجاعت تمرین کردن داشته باشی. باربی سپس به نقل داستان کلارا، بالرین معروف می‌پردازد. از آن پس تاکنون، تعداد قابل توجهی فیلم کامپیوتری، انیمیشن، فیلم سینمایی، و مستهجن سکس در مورد باربی تولید شده است.

دوباره سازی باربی:
در طی سالیان گذشته، باربی بیش از 500 بار در نقش ها و شخصیت های متفاوت عرضه شده است از آن جمله: پرستار، افسر پلیس، آموزگار، پزشک، دندانپزشک، دامپزشک، خواننده موسیقی راک، ژیمناست، کارآگاه، افسر نیروی دریایی، افسر خلبان، مهماندار هواپیما، دزد، گدا و... که این شخصیت پردازی ها، برای کارکردهای تربیتی این عروسک است.

باربی و سیاست:
در طول 40 سال گذشته عروسک باربی فعال در عرصه سیاست آمریکا بوده است. در طول انتخابات ایالتی و ملتی، باربی بسیار فعال است. در طول جنگ ویتنام، گرانادا، پاناما و در انتهای جنگ سرد، باربی نقشهای متفاوتی ایفا کرد.
در طول جنگ عراق و آمریکا در سال 1990، عروسک باربی با پوشش یونیفورم نظامی آمریکایی به تهییج افکار عمومی مردم آمریکا پرداخت. پس از واقعه 11 سپتامبر نیز باربی با پوشیدن یونیفورم نیروهای نظامی ضد تروریست، با ایفای نقش جدید خود به تهییج افکار عمومی پرداخت. تیتر آگهی های تبلیغاتی باربی، برای نبرد ضد تروریسم این بود: باربی ـ روح آمریکایی.

باربی و تعلیم و تربیت:
خانم «روت هندلر» همسر رئیس کمپانی متل دریافته بود همچنان که فرزندش باربارا رشد می کند، به شخصیت سازی و تقلید از بزرگسالان در رفتار با عروسکهای کاغذی می پردازد، بنابراین طرح ایده ابداع عروسک واقعی (سه بعدی) به ذهن او خطور کرد.
پس از ساخت باربی، تصمیم بر این شد تا مدل های گوناگونی از لباسها در اختیار کودکان قرار گیرد تا آنان بتوانند شخصیت دلخواه خود را در مدل های مختلف به باربی ببخشند. به مرور زمان باربی کارکرد مهمی یافت؛ باربی به دختران آموزش می داد که جامعه مدرن از آنها به عنوان یک زن چه انتظاری دارد.
کمر باریک و اندام کشیده باربی باعث شده است تا دختران نوجوان در غرب و سایر کشورها برای اینکه اندامشان شبیه باربی شود یا از الگوی باربی خیلی فاصله نداشته باشد، از خوردن غذا به اندازه کافی در سن رشد خود پرهیز کنند. لذا آمار حیرت آور سازمانهای بهداشتی غرب از سوء تغذیه دختران غربی خبر می دهد.
چون مطرح می شد که ترکیب اندام باربی هیچگاه به هم نخواهد خورد، لذا در تربیت دختران برای اینکه در سنین بزرگسالی هیچگاه آبستن نشوند، در حفظ تناسب اندام آنان بسیار موثر بود. در دهه 90 میلادی به دلیل کاهش نرخ تولید مثل در غرب به ویژه در آمریکا، باربی برای تربیت دختران در آن زمینه وارد صحنه شد و در 1955 این عروسک با یک جنین در شکم خود، به بازار عرضه شد تا دختران نوجوان با وضع حمل باربی به دست خود، اشتیاق مادر شدن بیابند. امروزه اسکیپر که خواهر کوچک باربی محسوب می شود، بخشی از پاسخ به درخواست سیاست گذاران فرهنگی برای بچه دار بودن باربی است.
نگاهی به تحول لباسها و شخصیت باربی، بیانگر آن تحول اجتماعی است که باربی در آن آفریده شده است. امروزه عروسک بزرگ باربی در هیکل یک دختر جوان حقیقی، برای مقاصد مستهجن در فروشگاه های غربی خرید و فروش می شود. تعداد زیادی از هنرپیشه ها و خوانندگان زن غربی با صرف هزینه های زیاد اندام و چهره خود را همچون باربی می سازند تا مورد توجه عموم واقع شوند. امروزه باربی بر روی تمام وسایل مورد استفاده کودکان و نوجوانان اعم از لوازم التحریر، لوازم بهداشتی و آرایشی، پوشاک، اسباب بازی، لوازم تزئینی و... حک شده است و حتی خوردنی های فانتزی کودکان مانند آدامس و شکلات نیز از حضور باربی بی نصیب نیستند. چه اینکه دخترها در سراسر جهان بایستی حضور مدل و الگوی غربی خود( باربی) را همواره در پیرامون خود حس کنند. مادران غربی می پرسند؛ چرا دختران ما زودتر از آنچه که باید بالغ می شوند؟ دلیل این بلوغ زودرس جنسی دختران ما در چیست؟

استراتژی فرهنگی آمریکا و باربی:
از آنجا که بیان دکترین فرهنگی آمریکا بر اومانیسم (بشر مداری به جای خدا محوری)، لیبرالیسم(اباحی گر)، سکولاریسم( عرفی اندیشی و دنیا گرایی) و هدونیسم (لذت محوری) است، طبیعی است که سیاستمداران و استراتژیست های فرهنگی آمریکا تلاش نمایند تا از طریق شیوه و راهکارهای مختلف، بنیان فرهنگی خود را تقویت، و آن را در آمریکا و در سراسر جهان بسط و تسری دهند. یکی از این شیوه ها، تربیت دختران آمریکا و سراسر جهان با گزاره های فرهنگ آمریکایی است. لذا به عنوان بهترین و کارآمدترین راه، اگر دختران سایر ملت ها با «ارزش» های آمریکایی تربیت شوند، این دختران، نقش همسران و مادران را در جوامع خودشان عهده دار می شوند، لذا مبتنی بر ارزش های آمریکایی، جامعه شان را اداره می کنند و این مهمترین کارکرد تهاجمی یک فرهنگ مهاجم است که شهروندان، دیگر ممالک را با ارزش های خود بپرورانند.
اینگونه است که باربی در استراتژی فرهنگی آمریکا واجد بالاترین تأثیرها و ارزش گذاری هاست. و در عرصه پدافند در برابر تهاجم فرهنگی عروسک باربی، مهمترین اقدام در گام نخست تبیین مخاطرات تربیتی و فرهنگی این عروسک است. لذا هشدار بصیرت بخش در صدر این اقدامات است.

مکانیزم تربیتی عروسک باربی:
عروسک باربی بر خلاف سایر عروسکها تداعی کننده بچه نبوده و دارای چهره بچه گانه نمی باشد، بلکه یک زن بیست ساله آمریکایی با تمام مشخصات اندامی آن است که با دقت فراوان طراحی و ساخته می شود و با حضور تصاویرش در اکثر مایحتاج و ملزومات ضروری کودکان و نوجوان از قبیل لوازم التحریر، کیف، کفش، شکلات ها، ظروف، البسه، ساعت، وسایل شخصی و... که به بیش از دهها هزار مورد موجود در بازار حتی بازار داخلی می رسد، ملکه ذهنی کودکان و نوجوانان گردیده و خود را به آنان تحمیل و موجب خرید عروسک می گردد. خریداران باربی با خرید یک عروسک کارشان تمام نشده و مجبورند تمام وسایل مکمل آن را از قبیل لباس خواب، وسایل حمام، مایوی شنا، لباس مهیمانی، وسایل آرایش و... را که همه ساله در چندین نوبت نیز تغییر مد داده، بازسازی و تولید می شوند را تهیه و همواره آن را به روز نمایند. بدیهی است مدل لباس باربی و تمام آنچه که تحت عنوان متعلقات عروسک عرضه می شود، مدل لباس و سایر وسایل مورد نیاز دختران و زنان قرار گرفته و بدین صورت دختران مأنوس با این عروسک با سلیقه باربی ( یا به قول دقیقتر با سلیقه و خواست یک زن آمریکایی) بزرگ شده و در زمانی که به سن انتخاب می رسند، دقیقاً دارای سلیقه ای همانند باربی (یا یک زن آمریکایی) می باشند. بنابراین هر آنچه در تمدن غرب برای انحطاط بشر تولید و عرضه می شود، قبلاً ذائقه و احساس نیاز به آن را با هزینه مصرف کنندگان به وجود آورده اند پدیده «باربی بیس» یکی از نمودهای عینی در داخل کشور است که متخصصان تربیتی و تغذیه داخلی با نگرانی فراوان از طریق رسانه های جمعی در جستجوی راه حلی برای آن و اطلاع رسانی به خانواده های ایرانی برای پیشگیری و جلوگیری از گسترش آن هستند؛ در شرایطی که در صفحه نیازمندی های روزنامه های صبح و عصر آگهی های بسیار فریبنده ای با عبارات اغفال کنندای دختران این مرز و بوم را با وعده و وعید فراوان به باربی شدن دعوت می نمایند.
نباید فراموش کرد که تا این لحظه، هیچ کشور و ملتی نتوانسته است در برابر باربی، رقیبی ماندگار و جدی بتراشد و در این عرصه کاملاً شکست نخورده باشد!

(برگرفته از منابع مختلف)

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۲/۰۶/۱۳
مسافر

نظرات  (۱)

بسمه تعالی
مسافر سلام علیکم
مطلب شما را خواندم.و از نقطه نظر شما لذت بردم. لازم است بدانید توجه ما وشما به فرهنگ وقتی که جیره خوار (مواجب بگیر)نباشیم به یک گونه است و وقتی که قرار شد برای جیره و مواجب کار فرهنگی انجام بدهیم گونه دیگری است . یکی از اشکالات اساسی ما به زعم این جانب در حوزه کار فرهنگی این است که قرارمان این است که برای دیگران نسخه بپیچیم . امور فرهنگی در این جامعه یعنی رتق و فتق امور سایرین در این حوزه.غافل از این که این امور بیش از سایر علوم تجربی و فنی، مهندسی می خواهد . مهندسی فرهنگی در یک جامعه یعنی مهندسی راه وروش ،سلوک و رفتار ،یعنی مهندسی اخلاق یعنی سیاستمداری دین دار و تربیت دین دار با کیاست این امور و سایر مقوله های فرهنگی که ذیل امور فرهنگی قرار می گیرد همه و همه از رفتار و عمل ما سرچشمه می گیرد واین رفتار و منش از کودکی به ما آموخته می شود .و نه با گفتار که شاخصه اصلی اغلب فرهنگ مداران ماست که با عمل . این عمل در این عصر که تکنولوژی فراتر از انسانهاست گاها متوصل به ابزار شده است و باربی شاخصه اصلی فرهنگ سازی در غرب است که آنها با این عروسک ذائقه تعریف می کنند و حتی افکار عمومی را شکل می دهند . وبا همین ابزار ما را یعنی انسان شرقی را تحقیر می کنند و این می شود که سمت و سوی تغذیه ما را تعریف می کنند.بحث تداوم یا انحطاط نسل را پی می گیرند .و هزاران برنامه دیگر. واین همه در یک سیستم تعریف می شود وآن سیستم فرهنگی است که قرار است فکر و ذکر مخاطب و مشتری را به آن سویی که مد نظر آنهاست سوق دهد و در این کار ها با سینرژی تمام، امور پیش می رود . اما در یک کشوری که ما شهروندش هستیم و خود را مسلمان و آن هم شیعه می پنداریم اگر یک روز یک جک در مضحکه ساختن یک قوم وقبیله ایرانی نشنویم خود آنرا می سازیم و برای دیگران ارسال می کنیم . اگر یک دولت مردی در انقضای نسل ایرانی سخن می راند عده ای دیگر او را مضحکه می سازند بدون اندیشه . و هزاران متولی در امور فرهنگی و غیر فرهنگی خود را در این امور صاحب نظر می دانند. و خواسته یا ناخواسته پنبه هم دیگر را می زنند تا در این زمینه هم حرفی برای گفتن داشته باشند .و بد نیست جک هایی را که برای دو عروسک ایرانی دارا و سارا ساخته شد و دهان به دهان می گشت نیز از لحاظ جامعه شناسی فرهنگی از نظر دور نساخت تا جا برای باربی و .. و اسباب بازیهای فرهنگ ساز غربی بیشتر باز باشد .و میدان فخر فروشی استفاده کنندگان از این ابزار بیشتر شود
و از دیگر دغدغه های فرهنگی کاران ارائه گزارش به مافوق است با آمار و ارقام این می شود که گراف و مدرک دست پول داران می افتد تا با آن خود را اثبات کنند و فرهنگ با دریوزه گری و نداری می سازد تا آبرو داری کند .فرهنگ گزارش کارش رفتار شهروندان آن است . زور و ضرب نمی شناسد .فرهنگ نمودش در بصیرت افراد است .و این فرهنگ تمدن ساز است . و می توان به آن بالید ویا حسرت خورد !!
پاسخ:
سلام
 
راستش آنقدر دلم پر است و  مکدر از تکرار این نامهربونی ها و کج فهمی ها به فرهنگ و غفلت از این مایه حیات، که بدون هیچ حرفی، نتیجه گیری را گذاشتم به عهده خوانندگان. امروز که نظر شما را خواندم؛ دلگرم شدم و خوشحال هستم که هنوز هستند مسئولینی که برای فرهنگ ناب و اصیل این مرز و بوم دل می سوزانند و کار می کنند بدون اینکه منتظر بیلان کاری این نهاد  و آمار و گزارش آن اداره و دستور این رئیس مثلا" فرهنگی کشور باشد. خدا کند روزی نیاید که دیگر کار از کار گذشته باشد و ما میان این هجمه ها سردر گم بمانیم!
 و به تعبیر رسای رهبر معظم انقلاب: 
«تهاجم فرهنگی مثل خودکار فرهنگی، یک کار آرام و بی سر و صداست ... اگر شما ملت و عناصر فرهنگی بیدار نباشید؛ خدای نخواسته صدای فرو ریختن ارزش های معنوی -که ناشی از «تهاجم پنهانی و زیرکانه» دشمن است- هنگامی در می آید که دیگر قابل علاج نیست! ».
ممنونم 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی